O kávě

Představujeme: Fortaleza Yellow Bourbon

La Boheme Cafe spolupracuje s Marcosem Crocem a Silvií Barreto od roku 2014.  Ihned nás zaujala mise téhle rodinné farmy: udržitelné hospodářství po sociální, ekonomické i ekologické stránce.

Představujeme: Las Terrazas

Dnes jsme si pro vás připravili lahůdku. Vezmeme vás na návštěvu na kávové pole v Guatemale, které spravuje rodina Vides.

Honey zpracování

Základním principem zpracování honey kávy je sběr pouze zralých třešní. Na konci každé sklizně jsou třešně shromažďo...

Suché zpracování

Jsou vhodné na alternativní přípravu i jako jednodruhová espressa, nebo se často používají do espresso směsí. 

Promytá metoda zpracování

Dužnatá část bobule se odstraňuje před sušením. Tomu se říká proces umývání nebo mokrý proces.

Jak se zpracovává naše káva

Zpracování kávy začíná ve chvíli sběru kávových třešní a končí v naší pražírně. Každá malá změna v celém procesu dok...

Odrůdy kávy

Jak jistě všichni víte, dvě nejběžnější a komerčně nejpoužívanější druhy káv jsou Arabica a Coffea Canephora (Robusta). 

Doporučujeme

Zavřít

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Hledat

Nákupní košík

Váš košík je prázdný
Zpět do eshopu