O kávě

Honey zpracování

Základním principem zpracování honey kávy je sběr pouze zralých třešní. Na konci každé sklizně jsou třešně shromažďo...

Suché zpracování

Po sklizni se bobule roztřídí, aby se odstranily plody nedozrálé, poškozené, nebo přezrálé.

Promytá metoda zpracování

Dužnatá část bobule se odstraňuje před sušením. Tomu se říká proces umývání nebo mokrý proces – a výsledný produkt je znám jako promytá káva. 

Jak se zpracovává naše káva

Zpracování kávy začíná ve chvíli sběru kávových třešní a končí v naší pražírně. Každá malá změna v celém procesu dok...

Odrůdy kávy

Jak jistě všichni víte, dvě nejběžnější a komerčně nejpoužívanější druhy káv jsou Arabica a Coffea Canephora (Robusta). Nicméně existuje tisíce různých odrůd.

Doporučujeme

Zavřít

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Hledat

Nákupní košík

Váš košík je prázdný
Koupit