DORUČENÍ NA ADRESU JIŽ OD 55 KČ

Máme velkou radost, že vám po měsících ladění k dokonalosti můžeme představit La Boheme Cafe Drip Bags - kávové sáčky, díky kterým si jednoduše dopřejete vynikající výběrovou kávu kdekoli se vám zamane. Co to přesně je a jak je používat? Čtěte dál!

Káva na cesty

I když už dnes ve spoustě malých městech po celé republice najdete skvělý výběr kaváren (a v mnoha z nich naše La Boheme Cafe zrnka!), milovníci výletů do přírody nám jistě dají za pravdu, že dopřát si skvělé kafe uprostřed šumavských lesů není zas taková hračka. A přitom je ta představa tak romantická! Vylézt z vyhřátého stanu, protáhnout se na čerstvém vzduchu a dát si první ranní kafíčko - to je přece úplný sen, kterého se nechceme vzdát. Doteď spoustu z vás (a my se hrdě hlásíme taky) v krosně mimo jiné nosilo i základní výbavu na výrobu ranní kávy - zrnka, mlýnek, aeropress… Nemáme nic proti a pokud si chcete dopřávat tenhle kompletní rituál i nadále, fandíme vám a s radostí doporučíme ta správná zrna. Velké množství času i místa v batohu ale ušetří naše drip bags, které jsme právě pustili do světa.

Co jsou to Drip Bags?

La Boheme Cafe Drip Bags jsou kávové sáčky, které obsahují namletou kávu. V jedné krabičce najdete 8 sáčků a k přípravě kávy vám postačí hrnek a horká voda. Naše speciální balení zajistí, že i namletá káva zůstane po velmi dlouhou dobu kvalitní. Kávu v sáčku můžete mít neustále u sebe a rychle a jednoduše si připravit kávu bez kompromisů kdykoliv a kdekoliv budete mít zrovna chuť.

,,Jde opravdu o nejjednodušší možnost přípravy kávy na cestách - nemusíte s sebou nosit skoro nic navíc a jde o ideální volbu, pokud máte chuť dát si kávu tady a teď úplně kdekoliv, navíc v kvalitě, která sice nepředčí kavárnu nebo domácí přípravu, ale je dostačující i pro náročné milovníky kávy,” hodnotí Drip Bags Charles Fleer, majitel pražírny La Boheme Cafe. ,,Stejně jako u našich zrnkových káv vydrží káva v drip bagu čerstvá opravdu dlouho, a díky velkému testování různých stupňů mletí a extrakcí jsme si stoprocentně jistí její kvalitní chutí.”

Jak si kávu s Drip Bags připravit?

1. Vyjměte sáček z obalu a odtrhněte vrchní část filtru podle značky. Otevřete háčky na obou stranách filtru a zavěste jej na váš hrnek.
2. Naplňte hrnek z poloviny horkou vodou a počkejte 30 sekund.

3. Poté dolijte sáček doplna a počkejte, až voda kompletně překape. Opakujte celkem třikrát.

Jakou kávu si můžete v Drip Bags vychutnat?

V Drip Bags verzi u nás najdete hned dvě výrazné a plné kávové chutě, které ocení všichni, kteří milují typické La Boheme profily. Můžete si vybrat brazilskou kávu Caconde, která je přírodně zpracována suchým mlýnem v Alto Alegre a je typická svou bohatou chutí mléčné čokolády, jemné vanilky a čerstvých broskví. Doporučili bychom ji spíše konzervativnějším kávomilům, kteří se chtějí spolehnout na stabilní chuť a nemají náladu experimentovat. Pokud byste si chtěli dopřát výbuch ovocných chutí, doporučujeme dopřát si naši anaerobně fermentovanou etiopskou kávu Bombe, která pochází ze stanice Ato Dukale v Sidamě. Ta doslova překypuje šťavnatou exotickou chutí ananasu a malin.

Bude to Brazílie nebo Etiopie? Obě kávy jsme vybírali s ohledem na oblíbené chutě našich zákazníků a zákaznic a jsou dokonalým kompromisem pro všechny, kteří mají rádi kvalitní kávu. Věříme, že ani z jedné kávy nebudete zklamaní a jsme moc zvědaví, která u vás bude hrát prim - my si nedokážeme vybrat a milujeme obě dvě!

Ať už se plánujete vydat na trasu Pacifické hřebenovky nebo si chcete dopřát rychlou kávu před odchodem do práce, věříme, že naše Drip Bags budou ideálním parťákem a pomocníkem v každé situaci, kdy zkrátka není čas a prostor na větší kávový rituál. Udělali jsme maximum pro to, abychom do každého sáčku přenesli vše, co je pro La Boheme Cafe typické - výběrovou kávu špičkové kvality pečlivě vybranou přímo od farmářů. Tak na nic nečekejte, vyzkoušet svůj první drip bag a dejte nám vědět, jak vám chutná!

Vyhledávání