DELIVERY TO THE ADDRESS FROM 55 CZK

Blog o kávě

Od sběraček a pěstitelek až po baristky a pražičky. Ženy se podílejí na všech fázích dodavatelského řetězce kávy. Jejich role je nepostradatelná, přesto však stále čelí výzvám a nerovnostem, které brání jejich potenciálu, blahobytu a rozvoji. Jakým největším výzvám čelí ženy v kávovém průmyslu? A jak se my v La Bohème Café snažíme tyto kávové hrdinky podporovat?

V La Bohème Café máme přísná kritéria, podle kterých vybíráme partnery. A právě farma La Bolsa je toho nejlepším příkladem. Naše cesty se zkřížily v roce 2014, kdy se Charles poprvé setkal se současným majitelem Renardem Ovalle Videsem. Rodinná tradice, výjimečná kvalita, úcta k přírodě a silná komunita byly přesně ty aspekty, proč jsme zahájili spolupráci. Co dělá tuto farmu unikátní? A čím vším musel náš QC Jake projít, aby se tam mohl podívat?
Naše první setkání s farmářem Linarcem se uskutečnilo při naší cestě do Kolumbie. Pravidelně jsme jezdili do zahraničí, abychom mohli vybírat kávu přímo na místě jejího vzniku a Kolumbie nám absolutně učarovala. Kombinace, které tvoří kolumbijská káva v šálku, jsou prostě jedinečné. 

Vyhledávání