DORUČENÍ NA ADRESU JIŽ OD 55 KČ

Vítejte ve světě La Bohème, kde káva není jen nápoj, který vám dodá důvod k rannímu vstávání, ale také vášeň, kvůli které cestujeme po celém světě. Dnes vám chceme ukázat, jak dlouhou cestu musí výběrová káva podniknout, než se dostane až na váš stůl. Tak si připravte svoji oblíbenou kávu, pohodlně se posaďte a přidejte se k naší kávové výpravě.

Chuť kávy

Způsob pražení kávy hraje významnou roli v chuti kávy. Získání optimální chuti jednodruhové kávy vyžaduje precizní pražení, kdy to pravé umění je zvolit vhodný pražící profil, který umožní kávě uvolnit všechny unikátní tóny a vůně. V La Bohème se snažíme co nejvíce podpořit chuťový profil každé kávy, tedy aby každá káva chutnala skvěle, ale každá jinak. U nás proto snadno rozeznáte Brazílii od Etiopie.

Hledání kvality

Hlavním cílem La Bohème je získávání kvalitní kávy a budování dlouhodobých partnerských vztahů s farmáři po celém světě. Zároveň se snažíme vzdělávat naše zákazníky o výrazném rozdílu mezi kávou nakupovanou poctivě, přímo od farmáře a levnými alternativami, kde je původ nejasný. 

Direct trade, neboli přímý obchod znamená větší transparentnost, spravedlivé odměny pro farmáře, osvědčené postupy a školení i finance, které pak mohou vrátit do svých farem a pěstovat více kvalitní kávu.

Direct Trade, cesta kupředu

Vaše rozhodnutí podporovat přímý obchod má dlouhodobé důsledky. Pomáhá farmářům v zemích, kde se káva pěstuje, získat spravedlivější podíl na zisku z prodeje svých produktů. Tímto způsobem můžeme společně přispět k udržitelnější a spravedlivější budoucnosti pro kávový průmysl. Proto, až si budete užívat svůj lahodný šálek kávy, nezapomeňte, že připíjíte nejen na výbornou chuť, ale i na lepší budoucnost pro farmáře a celé kávové komunity.

Vyhledávání